[Yeşil Arkadaşlar] Karahindiba Çiçeği Fermente Siyah Sirke _ 375ml / 12.68Fl.oz, İçilebilir Sirke, Kore Karahindiba Özü,, Canlılığı Şarj Etmeye ve Sindirim Sağlığını Teşvik Etmeye Yardımcı Olur _ Kore'de Üretilmiştir

USD $24,97

0 yorum

Marka:
Blue Friends
Ürün Kodu:
Dandelion Flower Fermented Black Vinegar
Stok Durumu:
Out Of Stock

[Yeşil Arkadaşlar] Karahindiba Çiçeği Fermente Siyah Sirke

-% 100 Korece 3 karahindiba türü: Çiçeklerden, yapraklardan ve köklerden elde edilen tüm besinler, Kore'de yetişen karahindiba, beyaz karahindiba ve batı karahindibadan düşük şekerli fermantasyon yöntemiyle elde edilir.

-Kahverengi pirinç siyah sirkesi 3 yıllık yaşlanma fermantasyonu:% 100 tam tahıllı çiğ kahverengi pirinç, kahverengi pirincin protein içeriğini en üst düzeye çıkarmak için 3 yıl boyunca doğal olarak fermente edilir. 3 ila 4 gün boyunca hızlı bir şekilde fermente edilen normal sirkeden 13 kat daha fazla esansiyel amino asit ve 3 kat daha fazla alkali mineral içerir.

-Güvenilir ve güvenli hammaddeler: Sentetik renklendiriciler, sentetik koruyucular, sentetik tatlandırıcı maddeler, sentetik katkı maddeleri eklenmez ve sadece Kore hammaddeleri kullanılır.

Günde -1-3 kez, seferde 10-50ml seyreltilmemiş çözelti alın veya tercihinize göre 3-4 kez su ile seyreltin.

-Kapasite (paket başına): 375ml / 12.68Fl.oz


Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı.