$45.22 ---> $15.66 (%65 KAPIDAN)
Malzeme - Naylon Supplex 86%, Likra Spandex 20%
1. Pamuk gibi yumuşak bir his ve mükemmel elastikiyet ile Supplex Likra malzemesi vücudu sıkıca tutar, böylece hem güzel bir çizgi hem de rahat bir uyum elde edebilirsiniz.
2. Nem emilimi ve hızlı kurutma, dört yönlü esneme ve UV koruması gibi işlevsel bir malzeme olduğu için hem iç hem de dış mekan etkinlikleri için uygun bir malzemedir.
3. Katı malzemeden yapılmış, egzersiz etkisini en üst düzeye çıkarmak için genel vücut gerginliği artar ve yaralanmaları önlemek için kaslar sıkılır. Bu ürün, vücudu elastik olarak tutan destekleyici bir etki isteyenler için önerilir.
4. Bir örümceğin ağına benzeyen benzersiz boyun detayı zarif ve sofistike bir ruh hali yaratır. Aynı zamanda, pozlamayı en aza indirerek performansın tadını yük olmadan çıkarabilirsiniz.
5. Arka çizginin çapraz kayışı omzu sabit tutar ve aynı zamanda ince bir çizgi oluşturur.
6. Halter tarzı zarif boyun askısı güzel bir omuz çizgisi oluşturur.
Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı.