Munhwa File Creare Dayanıklı Doldurma Kılıfları 0.7 kalınlığa sahiptir ve standart belge koruyucularından çok daha yüksek bir dayanıklılık sunar. Bu kılıflar, ışık yansımasını en aza indirmek için özel bir parlama önleyici tedaviyle donatılmıştır ve göz yorgunluğu olmadan rahat bir okuma deneyimi sağlar. Güçlendirilmiş bir ciltleme kenarıyla tasarlanan bu kılıflar, sık sık kullanılmayı gerektiren belgeler için mükemmeldir; örneğin eğitim kılavuzları, kataloglar ve günlük raporlar, her türlü klasör sisteminde uzun süreli koruma sağlar.
- Geliştirilmiş 0.7 PP malzeme, geleneksel ince doldurma levhalarına kıyasla daha sağlam bir his ve daha yüksek dayanıklılık sağlar.
- Özel anti-parlama kaplama, sert ışık yansımalarını engeller ve parlak ofis aydınlatması altında bile net belge görünürlüğü sağlar.
- Güçlendirilmiş bağlama kenar teknolojisi, deliklenen alanı güçlendirerek kullanım sırasında bağlayıcı halkalardan yırtılmayı ve ayrılmayı önler.
- Evrensel çok delikli delik tasarımı, 2, 3 ve 4 halkalı klasörlerle tam uyumluluk sağlar ve dosya sisteminize çok yönlü bir katkı sağlar.
- Kristal berraklığında yüksek çözünürlüklü şeffaflık, önemli belgelerinizin her detayını profesyonel bir netlikle görmenize olanak tanır.
- 100% Made in Korea kalitesi, asitsiz ve yapışmayan premium malzemeleri garanti eder ve basılı materyallerinizi mürekkep kalkmaktan koruyur.

Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı.